Verkoop Andere (Grond), Valdivia, Los Ríos, Chili, Caleta Chaihuin

Verkoop - Cod. 39503

  • Typologie: Andere (Grond)
  • Gebied: 8000 m²
  • Getal kamers: 0
  • Verdieping: 0

Het Valdivian Coastal Reserve (Spaans: Reserva Costera Valdiviana) en Alerce Costero National Park (Spaans: Parque Nacional Alerce Costero) zijn twee natuurreservaten in het zuiden van Chili (Zuid-Amerika), in de ecoregio Valdivian Gematigd regenwoud (Spaans: Selva Valdiviana). In beide beschermde gebieden bevinden zich Ancient Fitzroyas (Spaans: Alerce milenario) naast de karakteristieke flora en fauna van de zuidelijke regio, met hoge jaarlijkse neerslag.

In het dorp Chaihuin (in de regio Los Rios), dicht bij het Alerce Costero National Park, verkopen we twee percelen land: een met 0,8 hectare (equivalent aan 1,976 hectare) en een andere met 1,47 hectare (gelijk aan 3.6309 hectare). Beide percelen zijn gelegen in dunbevolkte gebieden en kunnen potentieel worden ontwikkeld voor woningbouwprojecten of dergelijke. Er zijn water- en elektriciteitsnetwerken beschikbaar op een paar meter afstand van de kavels.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB